Feliratkozás Hírlevélre

Szobáink bemutatása

Vendégeink hotelünkben kényelmesen tölthetik idejüket itt tartózkodásuk alatt.  

 

Várjuk Önt is a balatonfüredi Hotel Blahában ...

Tovább »

Legtöbben ezt keresték: balatonfüredi hotel, balatonfüredi szállás, szállás Balatonfüreden, Blatonfüredi üdülés, üdülés Balatonfüreden, szálláshelyek Balatonfüreden, balatonfüredi szálláshely, szálláshely a Balatonnál, Hotel a Balatonnál, balatoni hotel

Szobák

A hangulatos, családias jellegű szállodánkban 27 db szobával várjuk vendégeinket.

Ellenőrizze milyen szobákat tudunk Önnek ajánlani a nyaralásának tervezett időpontjára

 

 

 

 

Standard egyágyas szoba

Az egyágyas szobák az emeleten helyezkednek el, 13 nm alapterületűek.
A szobák mindegyike légkondicionált és zuhanyzós fürdőszobával, hajszárítóval ellátott. Egyéb felszereltség: Mini-bár, síkképernyős TV, WIFI, telefon, széf.

 

 

Standard kétágyas szoba

A standard kétágyas szobák az emeleten helyezkednek el, 18 nm alapterületűek. A szobák mindegyike légkondicionált és zuhanyzós fürdőszobával, hajszárítóval ellátott. Egyéb felszereltség: Mini-bár, síkképernyős TV, WIFI, telefon, széf.

 

 

Superior kétágyas szoba 

A superior kétágyas szobák az emeleten helyezkednek el, 22 nm alapterületűek. A szobák mindegyike légkondicionált és zuhanyzós fürdőszobával, hajszárítóval ellátott.
Ezek a szobák pótágyazhatók, a pótágy egy kinyitható kanapé. Egyéb felszereltség: Mini-bár, síkképernyős TV, WIFI, telefon, széf.

 

 

Standard földszinti szoba

A standard kétágyas szobák a földszinten helyezkednek el, 18 nm alapterületűek. A földszinti szobák nem klimatizáltak. A szobák zuhanyzós fürdőszobával, hajszárítóval ellátottak. Egyéb felszereltség: Mini-bár, síkképernyős TV, WIFI, telefon, széf.
 
A földszinti szobában mozgáskorlátozott vendégeket is tudunk fogadni

 

 

Superior deluxe kétágyas szoba 

A superior deluxe kétágyas szobák az emeleten (tetőtér) helyezkednek el, 30 nm alapterületűek. A szobák mindegyike légkondicionált és zuhanyzós fürdőszobával, hajszárítóval ellátott.
 
Ezek a szobák pótágyazhatók, a pótágy egy kinyitható kanapé. Egyéb felszereltség: Mini-bár, síkképernyős TV, WIFI, telefon, széf.

 

 

Superior deluxe (családi) szoba 

A superior (családi) szoba az emeleten (tetőtérben) helyezkedik el, 45 nm alapterületű.
 
A szoba (két légterű) légkondicionált és zuhanyzós fürdőszobával, hajszárítóval ellátott.
 
A szoba pótágyazható, a pótágy egy kinyitható kanapé. Egyéb felszereltség: Mini-bár, síkképernyős TV , WIFI, telefon, széf.