Szeretettel Köszönjük Önt a
balatonfüredi Blaha Lujza Hotel weboldalán!

Hotelunk a Balaton északi partjának legrégebbi gyógy- és üdülővárosában Balatonfüreden található, a mely település a földrajzi és éghajlati adottságai miatt kedvelt üdülőhely.

 

SzobáinkHotelunkban különböző szolgáltatásokkal várjuk vendégeinket...
Tovább
GalériaIsmerje meg a hotelt a galériában található képeken keresztül ...
Tovább
KapcsolatAmennyiben felkeltetjük érdeklődését várjuk megkeresését ...
Tovább

 

A megszokott vendégszeretettel várjuk 
 Önt is balatonfüredi szállodánkban

 

 

Az épület Balatonfüred egyik legpatinásabb műemlék épülete, amely Blaha Lujzának „a nemzet csalogányának” egykori nyaralója volt. A klasszicista stílusú szálloda Balatonfüred központjában (a Balaton parttól 200 méterre) a történelmi Reformkori városrészben található. A Hotel egy barátságos, családias hangulatú szálloda, ahová a Vendégek mindig is örömmel, ismerősként térhetnek vissza. 

A hotel közelében teniszpálya található, csendes erdei környezetben, továbbá lehetőség van egyéb vízi sportok megismerésére, kipróbálására, valamint Balatoni hajózásra is.

Az épület hangulatos, elegáns megjelenésének köszönhetően alkalmas esküvők, családi és egyéb rendezvények, kisebb konferenciák, meetingek és csapatépítő tréningek megtartására.

A város történelmi múltjával kapcsolatos látnivalók (Jókai és Helytörténeti Múzeum, Vaszary Villa, Kisfaludy Galéria, Kerektemplom, Tagore sétány) akár pár perces sétával elérhetők a szállodától. Balatonfüreden a kultúra a gyógyászat és a sport szervesen összefonódik az idegenforgalommal. Évről évre számos új és hagyományos rendezvénnyel kedveskedik az idelátogatóknak.